Kutije za nakit i satove - najnoviji proizvodi u galeriji

Kutije za nakit

Zbog profinjenosti i kvalitete te materijalne i, ponajviše, sentimentalne vrijednosti nakita, svakako ga je poželjno brižno pohranjivati. Dugotrajnost i izvorni izgled nakita uspješno će sačuvati praktične kutije za nakit talijanskoga proizvođača AB Collezioni.

Zlatarna Art Aurum u svoju je ponudu uvrstila oko 150 raznovrsnih modela funkcionalnih kutija koje će odgovarati najrazličitijim osobnostima klijenata. Različite po obliku, namjeni, veličini i načinu izrade, kutije za nakit mogu se uspješno uskladiti s osobnim stilom klijenta, kao i s uređenjem interijera njegova doma. Izrađene od eko-kože različitih boja, kvalitetne kutije za nakit mogu izgledom nalikovati na elegantne ženske torbice ili praktične putne kovčežiće, a najmlađe će ljubiteljice nakita zasigurno privući atraktivna kutija za nakit nalik novčaniku prosječne veličine. Osim za najmlađe, koji će pomoću kutija za nakit već od malena usvojiti naviku pravilna odlaganja nakita, kutija nalik novčaniku idealan je izbor za ljude koji su stalno u pokretu. Kako ne zauzima mnogo prostora, praktično ju je smjestiti u svaku torbicu i uvijek imati uza se, pa čak i u vrijeme bavljenja određenim tjelesnim aktivnostima.

U ponudi zlatarne Art Aurum može se pronaći i prestižna De luxe linija kutija za nakit, čiji su modeli izrađeni od mahagonija. Profinjena i raskošna izgleda, kutije za nakit linije De luxe mnogo su veće i prostranije, te su kao takve idealne za pohranu dragocjena obiteljskog nakita. Svojom elegantnom vanjštinom također će se odlično uklopiti u skladne interijere obiteljskih prostorija za spavanje.    

Neovisno o materijalu od kojega su izrađene, kutije za nakit iznutra su obložene mekanom tkaninom. Na taj se način izbjegavaju mehanička oštećenja nakita izazvana međusobnim trenjem ili okrznućem nakita o tvrde površine. Nakit je u kutijama također zaštićen od vlage koja izaziva oksidaciju materijala, a ponajviše šteti bižuteriji.

U bogatoj ponudi tvrtke AB Collezioni posve ćete sigurno pronaći kutiju za čuvanje nakita koja će idealno odgovarati upravo Vašim potrebama. Praktične putne kutije ili kutije namijenjene čuvanju u ormaru ili na obiteljskoj komodi opremljene su unutarnjim pretincima koji se otvaraju poput seta za šminkanje, te malenim ladicama i jastučićima za prstenje. Sukladno svojoj veličini, svaka kutija osigurava optimalnu iskoristivost prostora kao i jednostavan pregled pohranjena nakita. Veličina kutije za nakit određuje i njezinu vrijednost, pa se u ponudi zlatarne Art Aurum mogu pronaći kutije po cijeni od 60 do 4000 kuna.  

Kutije za satove

Kao što je ženama važan nakit za ukrašavanje, većina muškaraca najvrjednijim nakitom smatra ručne satove. Kako bi oni bili brižno pohranjeni te zaštićeni od različitih mehaničkih oštećenja, prikladno ih je odlagati u praktične i odgovarajuće kutije za satove. Baš kao i kutije za nakit, kutije za satove izrađene su od eko-kože ili drveta, a unutrašnjost im je presvučena mekanim materijalom. Također mogu biti različitih veličina te jednoliko raznolikih i atraktivnih uzoraka. Sukladno veličini, kutija za sat može biti namijenjena čuvanju od jednoga, pa čak do deset obiteljskih satova, što omogućuju odjeljci i pretinci smješteni u njezinoj unutrašnjosti.

Kolekcionarima satova najbolje će odgovarati kutije iz linija "Lotus" i "De Luxe", čiji modeli imaju ugrađen mehanizam okretanja s tri moguća različita programa. Profinjena izgleda i izrađene od mahagonija, te kutije za satove podržavaju vlastito napajanje putem adaptera koji se jednostavno uključi u struju, a mogu raditi i na baterije.

30084N (ID 91)
Kutija sa mehanizmom za navijanje sata

B1319 (ID 90)
Kutija za satove sa automatskim navijanjem 2 sata

CW03 (ID 83)
Kutija za nakit AB Collezioni CW03

Toff 32686 (ID 82)
Kutija za nakit AB Collezioni Toff

AB 16082 (ID 77)
Kutija za nakit AB Collezioni Beauty

E28517M (ID 75)
Kutija za nakit AB Collezioni Epoque

FW106 (ID 73)
Kutija za nakit AB Collezioni FW

B8159 (ID 72)
Kutija za nakit AB Collezioni B8159

B00800 (ID 71)
Kutija za nakit AB Collezioni ORO

B 00790 (ID 68)
Kutija za nakit AB Collezioni ORO

E 28517 B (ID 67)
Kutija za nakit AB Collezioni Beauty Epoque

30534 (ID 65)
Kutija za nakit AB Collezioni Delices

33828 (ID 64)
Kutija za nakit AB Collezioni Temptation

FW 104 (ID 63)
Kutija za nakit AB Collezioni FW 104

B 0077 B (ID 58)
Kutija za nakit AB Collezioni Rotolo

E 17031 B (ID 54)
Kutija za nakit AB Collezioni Epoque

26986 (ID 48)
Kutija za satove AB Collezioni Travel

26985 (ID 47)
Kutija za satove AB Collezioni Travel

30533 (ID 46)
Kutija za nakit AB Collezioni Delices

CR 16 (ID 45)
Kutija za nakit AB Collezioni Alisma